Dario Ristić je uspešan preduzetnik i konsultant koji pomaže klijentima širom sveta da iz Internet marketing kanala dobiju konkretne poslovne rezultate.

Sa više od 15 godina iskustva u oblasti digitalnog marketinga, prodaje i tehnologije, uspešno je dizajnirao neke od najsavremenijih online servisa i platformi.

Uspešno je sarađivao na 50 projekata sa više različitih organizacija koje se protežu od upravnih odbora korporacija do startapova u ranoj fazi. Od 2005. do 2010. bio je jedan od osnivača i menažera prvog nezavisnog Internet provajdera SezamPro, koji je uspešno prodat kao biznis Green House Investment fondu iz Holandije.

Posle toga proveo tri godine u korporaciji United Group kao regionalni direktor za cloud servise pod brendovima Sbb, Totaltv, Telemach. Od 2012. do 2014. učestvovao je u digitalnoj transformaciji ovih brendova. Posle tranzicije većinski vlasnik United Group brendova postao je KKR, vodeći globalni investicioni fond. Tokom ovog perioda, Dario je usvojio znanja i veštine kojima je projektovao servise koji i danas uspešno donose novac vlasnicima i investitorima.

Dostupan putem kontakt stranice za besplatne konsultacije ili analizu Vašeg projekata.